aug 302019
 

Se informasjon fra Tromsøbadet angående adgangsbåd for utøvere i TSK. Dette gjelder ikke svømmekurs (dvs vann, hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel og sjøløve).

Til vannidretten i Tromsø:

For at medlemmene deres skal ha sitt eget personlige adgangsbånd som gir dem adgang i deres treningstid, så må de legge seg inn i systemet vårt:

  1. Gå inn på www.tromsobadet.no og klikk på Min side (øverst til venstre i menyen)
  2. Klikk på registrer deg (selv om du har bruker fra før må du registrere en ny bruker – som blir en unik «treningsbruker»)
  3. Velg Tromsøbadet som anlegg og fyll ut personalia på neste side.
    1. Men for å få en unik «treningsbruker» ber vi om at fornavnet registreres med et 1-tall bak: eksempel for undertegnende: Tommy1 Guttormsen
  4. I uke 36 kan du før trening hente ut ditt personlige armbånd i resepsjonen. Bare informer om at du har registrert deg og i hvilken klubb du trener i (båndet koster kr. 65,- for å dekke innkjøpskostnader og må betales der og da).

Vi håper klubbene er kjappe med dette – slik at vi får delt ut de aller fleste båndene i neste uke (da vil vi bemanne opp resepsjonen til å håndtere dette kjapt og smertefritt.

Idretten Tromsø har et blått armbånd. Dette gir gyldig bading kun i Idrettsbassenget på de tidene som din klubb har treningstid. Bånd som mistes eller ødelegges må erstattes og koster da kr. 149,-

Misbruk av bånd, forsøk på å benytte andre fasiliteter av badelandet eller at det lånes ut til andre fører til at vi inndrar båndet.

Tweeter button Facebook button