des 232020
 
Lagbildet er fra høsten 2019, vi satser på nye lagbilder i 2021 🙂

Kjære medlemmer, foreldre/foresatte, samarbeidspartnere, ansatte og øvrige.

Et langt og spesielt år nærmer seg slutten, og vi kan veldig snart gi oss selv en god og velfortjent juleferie. Det har vært ett annerledes år med nedstenging av svømmehaller og smittevernstiltak.

Selv om vi ble veldig hardt rammet av koronasituasjonen i vår, spesielt de ukene fra 12. mars og frem til juni, har vi gjort vårt ytterste for å gjennomføre så mye aktivitet som mulig, innenfor de gjeldende rammer og retningslinjer koronaen har medført.

Tromsø Svømmeklubb var en av de idrettene i Tromsø som kom kjappest i gang med aktivitet, i andre former enn vanlig (alternativt på høyt nivå).

Svømmeidretten fikk komme tilbake til sitt foretrukne element (Vann) 1. juni, men der fikk vi også en liten utfordring pga. lekkasje i Tromsøbadets idrettsbasseng. Svømmerne fikk da helsebassenget som treningsarena, noe vi takker Tromsøbadet for. Dette er normalt sett ett tilbakesteg treningsmessig. Men utøverne taklet dette med ett smil og ekstrem innsatsvilje. Vi har ikke hørt ett negativt ord – og kan bekrefte at vi har noen fantastiske utøvere.

15. juni åpnet all aktivitet opp igjen, der vi også kunne se på igangsettelse av opplæring og andre aktiviteter, sammen med badegjester i Tromsøbadet.

TSK tok det samfunnsansvaret vi har i forhold til opplæring i svømmeferdigheter og livreddende kunnskap og startet opp opplæringspartier midt i ferietiden. Våre ansatte avsluttet/kansellerte avtalte ferier og hoppet i bassenget med våre håpefulle i juli og starten av august. Tusen takk til alle våre instruktører som stilte opp. Dere ga over 500 barn livreddende opplæring midt i ferietiden.

I august var idrettsbassenget igjen fylt opp med vann og vi kom sakte men sikkert i gang igjen under normale forhold, men med høy smittevernfokus.

I Tromsø har vi vært ekstremt heldig der vi har kunnet holde noenlunde normal aktivitet gjennom ny runde med høy smitte. I andre deler av landet har de måttet stenge ned helt eller delvis, noe vi unngikk.

Vi merket en liten nedgang på opplæringssiden i siste periode, men dem er nå på vei tilbake. Og det er vi takknemlige for. Våre yngre partier fikk færre treninger en liten periode, men kom fort tilbake til normalen.

Ett annet viktig punkt er vår nye hall Tromsøbadet. Pga. stort anlegg med store garderober, har vi kunnet holde noenlunde lik aktivitet gjennom høstens utfordringer og har unngått ny lokal nedstengning.

Hadde vi vært i vår gamle hall, så hadde resultatet vært annerledes grunnet garderobeforholdene.

Så tusen takk til Tromsø Kommune/Tromsøbadet for at dere har satset på folkehelse – hallen er fantastisk for idretten og alle mosjonistene som trener ved siden av oss.

Vi vil takke alle for et godt samarbeid i 2020. Sammen skal vi gjøre alt vi kan for at store og små skal trives i TSK også i 2021. Sammen blir vi best

Ønsker dere alle en riktig god jul og et fortreffelig godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Tromsø Svømmeklubbs administrasjon og styret

des 212020
 

Tromsø Svømmeklubb søker engasjert Aktivitetsansvarlig i fulltidsstilling (100%), som kan videreutvikle og styrke klubbens opplæringstilbud og øke aktiviteten. Aktivitetsansvarlig vil ha det fulle ansvaret for å utvikle klubbens tilbud på dagtid, både eksisterende og nye. Stillingen vil inngå i lederteamet.

Har du spørsmål kan daglig leder Rune Thyholdt kontaktes på epost rune@tsksvomming.no
Søknad med CV sendes til daglig leder på epost rune@tsksvomming.no
Frist er 15. januar 2021

Tweeter button Facebook button