aug 202020
 

Vi starter ny runde med svømmekurs fra og med uke 35!
Vi har ledige kursplasser både mandag, tirsdag og torsdag, dette gjelder alle nivåer og både barn og ungdom.

Tilgjengelige plasser finner du her:
https://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=45

Om du er usikker på hvilket nivå du bør velge, sjekk vår nivåvelger: http://www.tsk-swimclub.no/?page_id=199

Ta kontakt med vår svømmeskoleansvarlig på kurs@tsksvomming.no hvis du har noen spørsmål.

Vi håper å se deg på svømmekurs!

aug 142020
 

Under vil du finne dine treningstider under ditt gruppenavn. Treningstidene pr gruppe er tilbudet for nettopp din gruppe, det er ikke et krav å trene alle treningene som vi tilbyr hver uke. Vi ønsker å ha et godt tilbud for de som ønsker å trene mye, samtidig som vi ønsker å skape gode treningsmiljø på alle gruppene.

Krav til oppmøte blir større jo høyere du kommer i pyramiden. På A-, B- og C-partiet justeres antall treninger pr uke ut fra mål, utvikling og hvor mye utøveren har trent tidligere. Som en tommelfingerregel sier man at man bør øke med en trening i året. Antall treninger og økning i treningsmengde avtales alltid mellom trener, utøver og foreldre.
Det viktigste uansett gruppe er at utøveren er motivert til å trene uavhengig av hvilket nivå han/hun er. Ta gjerne kontakt med deres gruppe-trener hvis dere har spørsmål om treningsmengde. Trenerne til de ulike gruppene finner dere her: http://www.tsk-swimclub.no/?page_id=580

Husk at alle MÅ følge koronavettreglene: https://svomming.no/forbundet/koronavettregler/#1588850839295-42068537-1e53
Det er viktig at alle utøvere sammen med sine foresatte setter seg ned å gjennomgår disse før oppstart av trening igjen.

Tweeter button Facebook button