jan 162019
 

Medlemsmøte:

Tirsdag 12. mars arrangerer Tromsø svømmeklubb medlemsmøte. Dette for å informere om den pågående prosessen vi er i, med sammenslåing mellom Tromsø svømmeskole, Tromsdalen Kappsvømmingsklubb og oss. I tillegg ønsker vi å informere litt om hvordan situasjonen ser ut for klubben til høsten når Tromsøbadet åpner. Passer for alle fra 12 år og oppover.

Sted: Frikirken/auditoriumet på Stakkevollan (gå opp trappen fra Coop Extra og rett fram i stedet for å ta til høyre mot svømmehallen).
Tidspunkt: 18.00-20.00.

Årsmøte:

Det er snart tid for årets årsmøte i Tromsø svømmeklubb. Vi ønsker derfor at alle våre medlemmer holder av tirsdag 26. mars for å gå på vårt årsmøte.

Sted: Frikirken/auditoriumet på Stakkevollan (gå opp trappen fra Coop Extra og rett fram i stedet for å ta til høyre mot svømmehallen).
Tidspunkt: 18.00-20.00.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter, herunder valgkomiteens innstilling, gjøres tilgjengelig for klubbens medlemmer senest én uke før årsmøtet.

Saker som medlemmer ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes idrettslagets styre senest to uker før årsmøtet. Dette kan gjøres til styreledertsk@gmail.com (Se vedlagt skjema rett under som fylles ut og sendes)

For å ha stemmerett på årsmøtet i Tromsø svømmeklubb må medlemmet være over 15 år og ha vært medlem av idrettslaget i minst én måned og har oppfylt medlemsforpliktelsene (dvs ikke være skyldig kontigent). Selv om ditt barn er medlem er ikke du automatisk medlem. Som forelder kan du heller ikke stille på vegne av ditt barn, du må selv være medlem.

For at vi skal få en oversikt over hvem som ønsker å komme, kan man melde seg på gjennom medlemssystemet. Det er ingen påmeldingsfrist. https://app.rubic.no/Public/Events/292


jan 022019
 

Påmeldingen er nå åpen for alle til årets første runde med svømmekurs! Kursene har oppstart fra og med uke 2.

Vi arrangerer kurs for barn fra vann til sjøløve-nivå for barn fra 4 år til 12 år, både mandag, onsdag og søndag?
Vi har også noen ledige plasser på ungdomskurs og voksenkurs

Her er fremgangsmåten for å finne riktig kurs og påmelding for ditt barn:

  1. For å finne riktig kursnivå for ditt barn, sjekk ut vår nivåvelger
  2. Deretter finner du svømmekurs med ledige plasser på kursportalen

Voksenkurs finner du her: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=85027

Ungdomskurs finner du her: https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=85026

Ved spørsmål kan vi kontaktes på tskkurs@gmail.com

Tweeter button Facebook button