jul 132016
 

1.august begynner Magnus Klæboe Nordgård som hovedtrener i 60% stilling i TSK. Magnus er tromsøgutt og tidligere TSK-svømmer som kommer til oss fra Ålesund Svømme-og Livredningsklubb. Han skal ha hovedansvar for A-partiet, men vil også jobbe tett opp mot de andre trenerne i klubben. Magnus har sendt oss en liten presentasjon av seg selv som dere kan lese under.

Styret arbeider ellers med den øvrige trenerkabalen og vil komme tilbake med mer informasjon når det nærmer seg oppstart. Det viktige er at arbeidet med Stakkevollan svømmehall går etter planen og at vi kan starte opp som vanlig i august. Vi gleder oss veldig til oppstart igjen, takk til alle for tålmodighet med den vanskelige bassengsituasjonen som oppstod i mai.

Her følger en kort presentasjon av Magnus, så gleder vi oss til å bli nærmere kjent med ham fra august:

” Jeg er 27 år og opprinnelig fra Tromsø. For 6 år siden flyttet jeg fra Tromsø for å fortsette på videre studier innenfor idrett. Dette resulterte til slutt i en master fra idrettshøgskolen i coaching og idrettspsykologi. De siste 2,5 årene har jeg jobbet som fulltidstrener i Ålesunds svømme- og livredningsklubb hvor jeg har trent mange unge ivrige utøvere. Samtidig har både jeg og min samboer det siste året hatt et savn nordover til Tromsø hvor vi har både familie og venner. I april bestemte vi oss for å flytte nordover, og i juni åpnet muligheten for å bli hovedtrener i TSK seg opp. Dette er en jobb som jeg gleder meg til å ta fatt på, som jeg tror blir både utfordende og spennende! Jeg ser mange muligheter til at klubben i løpet av de nærmeste årene skal kunne ta store steg, både i forhold til å ha en større bredde, og til at vi skal utvikle toppen. I mitt hode er det viktigste uansett nivå, om det er utøver eller trener, at vi utvikler oss. For at man skal kunne oppnå og mestre noe, er vi avhengige av utvikling. Dette løser vi best med å jobbe hardt og lenge sammen! “

 

Tweeter button Facebook button