jun 242015
 

Da går svømmesesongen 2014-2015 mot slutten. De eldste konkurransesvømmerne i klubben har reist på treningsleir i Hjørring, Danmark. Her forbereder de seg til NM-langbane i Bergen og NUSS (Nordiska Ungdomssimspelen) i Norrkøping. Begge stevnene går av stabelen første helg i juli – vi følger dem på Facebook og Livetiming når den tid kommer. Ingrid og Ismael skal i tillegg til VM for funksjonshemmede i Glasgow.

2 juni avviklet vi klubbkveld, noe vi håper kan bli en årlig tradison. Referat fra foreldremøtet som ble holdt samtidig finner dere her.

Riktig god sommer alle sammen – så møtes vi til ny svømmesesong i august. Nærmere info om oppstart kommer på Facebook og her på hjemmesiden.

 

 

jun 072015
 

13-19 juli arrangeres VM for funksjonshemmede i Glasgow, Skottland. Etter helgens stevne i Aquarama Kristiansand er det klart at  TSK-svømmerne Ingrid Thunem og Adam Ismael Wenham er tatt ut blant de som skal representere Norge i mesterskapet. Vi gratulerer og er utrolig stolte!

jun 022015
 

Gratis svømmekurs uke 26!

 Tromsø svømmeklubb arrangerer i samarbeid med Gjensidigestiftelsen og Norges Svømmeforbund to svømmekurs uke 26, á to timer pr. dag pr. kurs. Kurset vil enten vare fra 08.30 til 10.30 eller 13.00 til 15.00. Barna må bringes til og hentes på Stakkevollan svømmehall hver dag ift. hvilket tidspunkt de får plass på kurs. Foreldrene har ansvaret for barna i garderoben.  

Er ditt barn utrygg i vann og har behov for gratis kurs, ta kontakt på tskkurs@gmail.com. Oppgi barnets navn og fødselsdato, samt foreldrenes e-postadresse og mobilnummer.

Dette gjelder fortrinnsvis barn i førskolealder, men alle mellom 6-11 år er velkommen til å søke.

“Førstemann til mølla!”

NSFlogo150x165_tsk_logogjensidigestiftelsen_logo_hor_rgb

Hjemmesiden til svømmeaksjonen: http://www.svommeaksjonen.no/

Svømmeaksjonen på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sv%C3%B8mmeaksjonen/627782940568432

jun 012015
 

TSK arrangerer klubbkveld i Stakkevollan svømmehall tirsdag 2.juni kl 18-20.

Vi tar med drikke selv og om noen flere har anledning til å bake kake hadde det vært flott. Dere trenger ikke melde inn på forhånd, ta bare med.

Felles foreldremøte for partiene blir avholdt kl 19.

Tweeter button Facebook button