mai 282014
 

Har du lyst på en deltidsjobb hvor du kan tilrettelegge for at barn lærer seg å svømme? Da er kanskje en jobb som hovedinstruktør hos Tromsø svømmeklubb noe for deg?

Vi søker etter en person som har trener/instruktørutdanning, erfaring fra svømmekurs eller tilsvarende arbeid. Personen vi søker er engasjert og samarbeidsvillig, har gjennomføringsevne, og ser muligheter for å skape aktivitet. Vi ønsker søkere som er glade i barn og gode på kommunikasjon og relasjonsbygging. Dokumentert faglig kompetanse og praktisk erfaring kreves. Søker må være over 18 år. Ved tilsetting må gyldig politiattest fremvises. Vi tilbyr en givende jobb i et godt miljø. Lønn etter avtale.

Svømmekursene gjennomføres på Mortensnes mandager og onsdager fra 1650 til 2000. Jobben følger ordinær skolerute, med høstferie, juleferie, påskeferie, 2 mnd. sommerferie og passer godt for studenter.

Stillingsinnehaver samarbeider tett med svømmeskoleansvarlig i styret til Tromsø svømmeklubb og rapporterer jevnlig til styret i TSK. Klubben følger det svømmefaglige opplegget til Norges Svømmeskole.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

  • Å organisere kursvirksomheten og kursopplegg
  • Å være aktiv instruktør og kontaktperson for foreldre sammen med svømmeskoleansvarlig 
  • Å følge opp instruktørene
  • Skaffe vikarer etter behov
  • Å ha ansvar for innkjøp og distribusjon av kursmateriell og utstyr

 

Tromsø svømmeklubb ser på utvikling av svømmekurs som selve fundamentet i klubbens aktivitet, rekruttering og økonomi. Som hovedinstruktør for svømmekursene vil du få en viktig rolle i en stilling med store utviklingsmuligheter. Vi ønsker på sikt å utvide tilbudet til voksne, funksjonshemmede, flerkulturelle og andre grupper med behov for tilrettelegging. Dette ønsker vi at du som hovedinstruktør skal være en del av.

Søknad med CV sendes til tromsoswimclub@gmail.com innen 15. juni 2014. Aktuelle kandidater vil bli invitert til en samtale.

Spørsmål kan rettes til styreleder Hege L. Pedersen (tromsoswimclub@gmail.com, 41100363) eller svømmeskoleansvarlig i Tromsø svømmeklubb Silje Johannessen (siljebirgitte@gmail.com, 93452671).

mai 272014
 

Denne uka er det Kristi Himmelfartsdag på torsdag og skolefri fredag. Derfor noen endringer i treningstider torsdag og fredag:

A-, B-, og C-partiet:

Trening torsdag og fredag: 8-10 og 16-18

Vanlige tider fom lørdag

D-, E- og F-partiet:

Ingen flere treninger etter tirsdag i uke 22. Vanlig trening fra uke 23.

mai 122014
 

For barn og ungdommer fra 6-18 år

Tromsø Røde Kors arrangerer svømmekurs i samarbeid med Gjensidigestiftelsen, Tromsø Idrettsråd og Tromsø Svømmeklubb. Over 40.000 barn har så langt deltatt i svømmeaksjonen i regi av Gjensidigestiftelsen og Norges Svømmeforbund siden starten i 2008. I år skal ytterligere 7.000 nye barn lære å bli trygge i vann.

 Barnegruppe: 6 – 11 år                                      Ungdomsgruppe: 12 – 18 år 

 Sted:                Stakkevollan Svømmehall                  Sted: Stakkevollan Svømmehall

Dato:               man. 23. juni – fre. 27. juni 2014       Dato: man 30. juni – fre. 4. juli 2014

Tid:                  kl. 10.45-12.45                                   Tid: Kl. 10.00-12.00 eller 12.00-14.00

 Påmelding til Tromsø Røde Kors på e-post: tromso.rk.svommekurs@gmail.com eller på mobil 90517420 så snart som mulig. Siste frist for påmelding er: 10. juni 2014, men meld deg på så rakt som mulig fordi det er begrenset med plasser.

Vi trenger navn og alder på barnet/ungdommen samt kontaktinfo til en av foreldrene/foresatte. Foreldre må gjerne følge barna i svømmehallen om det er mulig. Ungdommene kan komme uten foreldre.

 

 

Tweeter button Facebook button