apr 292012
 

Det er 2 treningsøkter for A- og B-partiet tirsdag 1.mai.

Første økt er fra 0730 til 1000. Andre økt er fra 1600 til 1800.

De andre partiene har treningsfri.

apr 232012
 

Fra og med 16.april og frem til sommerferien vil morgentreningene starte kl. 0600. Dette er en prøveordning som vil bli vurdert og evaluert av trenere og svømmere ved prøveordningens slutt. Dette betyr at svømmerne skal være våkne og klare til trening kl. 0600 i stedet for 0630.

apr 082012
 

I løpet av uke 26 (25. – 29.juni) skal Tromsø svømmeklubb gjøre 180 barn tryggere i vann. Vi skal i samarbeid med Norges svømmeforbund og Gjensidigestiftelsen arrangerer 12 gratis svømmekurs. Kurset går over 5 sammenhengende dager og er på 2 timer pr. dag.

For å få plass på et av kursene, må en ildsjel søke på vegne av en gruppe på 15 barn i alderen 6 – 10 år. Barna må være utrygge i vann og ha et ønske om å bli tryggere for så å klare å svømme.  En ildsjel kan for eksempel være en forelder, ansatte i barnehage, SFO eller skole.

Søknadsskjemaet sendes inn elektronisk, og du finner det på www.svommeaksjonen.no  Alle må benytte det elektroniske søknadsskjemaet på nett. Når du har sendt inn søknaden vil du innen noen få minutter motta en bekreftelsesmail med saksnummer til den mailadressen som står oppgitt i søknaden. Som ildsjel må du huske at alle foresatte må gi sin tillatelse på at barna får lov til å delta på kurset.

Utfallet i søknaden kunngjøres torsdag 26. april. Alle søkere vil da motta en mail med beskjed om de har fått innvilget søknaden eller fått avslag på den.

Invitasjonen til årets svømmeaksjon er sendt til alle barnehager, SFO og skoler samt flyktningetjenesten i Tromsø. Du finner mer informasjon om årets svømmeaksjon på www.svommeaksjonen.no

Tweeter button Facebook button