mar 222012
 

Torsdag 22.mars reiser 10 heldige svømmere fra TSK til Svalbard på treningsleir i regi av Troms svømmekrets. Her skal det trener, både på land og i vann, være foredrag om kosthold og dømming og sosialt samvær med 21 andre svømmere fra 4 klubber i Troms. I tillegg skal Svalbard turn delta på samlingen med 8 – 10 svømmere.

Vi ønsker Amalie, Anne Sofie, Eric, Even, Isaac, Louise, Marit, Tarjei, Vilde og Vinjar ei flott helg på Svalbard!

mar 122012
 

TSK var representert med 8 svømmere på NM Masters i helga. Det var June Lunde, Bjørn Hilmar Gundersen, Johan Gustavsen, Jon Kolsum, Lars Jordahl, Per Christian Gundersen, Ronny Helland og Stein Marvin Bøe. Det resulterte i 5 medaljer:

June Lunde tok sølv på 100 fri.
Stein Marvin Bøe tok sølv på 50 fri og bronse på 50 bryst.
Jon Kolsum tok bronse på 100 fri.
Lars Jordahl tok bronse på 200 IM.

Vi gratulerer!

mar 112012
 

I helga har Ingrid Thunem deltatt på Danish Open i Esbjerg. Torsdag ble hun internasjonalt klassifisert og fra fredag til søndag har hun konkurrert sammen med 250 funksjonshemmede svømmere fra Nord Europa.

Ingrid har tatt 4 førsteplasser og vært i en finale.
På 50 bryst svømte hun på tiden 1.10,32.
På 100 fri svømte hun på tiden 1.43,33. Det ga henne finaleplass. I finalen svømte hun på tiden 1.41.44 som ga henne en 8.plass.
På 50 rygg svømte hun på tiden 59,48, og på 50 fri svømte Ingris på tiden 47,13.

Vi gratulerer Ingrid med 4 nye NM-krav!

mar 102012
 

TYR-stevnet 2012 er godt i gang. Fra TSK deltar Amalie, Vilde, Adam, Ilias, Helena, Norunn, Sara og Sofian. Etter første dag har samtlige svømmer perset på en eller flere øvelser. Det er veldig bra og lover godt for dag 2 av stevnet. Stemningen er god og alle er mettet etter god Taco på skolen. Resultatene fra dagens økt finner dere på stevnesiden til Setermoen svømmeklubb. LINK

mar 042012
 

TSK takker Runar, Rickard, Hanne, Ina, Kristin, Karl Inge, Sophia, Anne Sofie, Marit, Vilde, Eric, Tarjei, Marius og Even for flotte prestasjoner under ISM 2012 i Berlin, 2.4 – 4.4. Sett i forhold til langbane tidene til svømmerne, er det over 91% nye personlige rekorder. Det er veldig bra. De yngste svømmerne har nå også fått gyldige tider i langbane. Flere av svømmerne fikk nye personlige rekorder på alle øvelsene. Noen svømmere fikk også nye tider som er bedre enn tidene fra kortbane. Vi ser at våres svømmere har stort utbytte av konkurranse i langbane.

Vi gratulere Vilde Kvenshagen Gimse med NM jr. krav på 200m bryst med tiden 2.55.30

Vi gratulerer Runar Borgen med følgende nye nordnorske rekorder (kilde Tverlandet IL):
– 50m rygg  – 27.90 – nordnorsk junior og senior rekord
– 50m fly – 25.41 – nordnorsk junior og senior rekord
– 100m fri – 53.85 – nordnorsk junior og senior rekord
– 100m rygg – 1.0041 – nordnorsk junior rekord
– 200m fri – 2.00.49 – nordnorsk junior rekord

Alle resultatene fra de ulike øvelsene – klikk på link
Resultater for den enkelte svømmer –  klikk på link og velg klubb/svømmer

mar 012012
 


Her kommer et lite reisebrev fra Berlin. (klikk på bildene for større utgave)

Vi ankom denne historiske byen i går formiddag. Reisen gikk knirkefritt, til tross for et litt forsinket fly fra Tromsø. Dagen i går gikk med til innsjekking på hotellet, trening og shopping/sightseeing på Alexanderplatz.

I dag stod vi opp og spiste frokost, for så å dra i svømmehallen og trene. Anlegget er veldig fint, og det er bra å få svømt litt på langbane før stevnet begynner i morgen. Etter treningen dro vi med en stor del av svømmerne på sightseeing i storbyen. Først gikk turen innom Brandenburger Tor. Her traff vi på Darth Vader, og svømmerne fikk utfordret han. Deretter fikk vi sett Reichstag, eller Riksdagen som det heter på norsk.

Her ser vi hele den flotte gjengen foran Reichstag. Her følger flere bilder fra dagens sightseeing.
I morgen braker det løs med konkurranser. Vi gleder oss, og tror det kan bli noen spennende dager!
Svømmehilsen fra Andrè og resten av gjengen!
Tweeter button Facebook button