des 042011
 

Torsdag 1.desember reiste 13 svømmere fra Nord-Norge for å representere landsdelen i årets Barentskamp. Det nord norske laget bestod av Bjørn (BSK), Bitte og Kim (NSK), Christian og Martin (SSLK), Karoline (HSVK), Maren og Susann (SSK), Daniel, Ina og Runar (TSK), Tonje (LSK) og Sara (KSK).

Barentskampen ble arrangert i Murmansk fredag 2.desember. Stevnet var delt inn i to økter og lagene fra Finland, Norge og Russland kjempet om tittelen.

Vi har ikke mottatt fullstendig resultatliste, og har foreløpig kun oversikt over 1.økt og de som fikk pallplasseringer i 2.økt. Det gir følgende oversikt: Barentskampen 2011

 

Dette ga det norske laget totalt 9 individuelle 1.plasser, 8 individuelle 2.plasser og 5 individuelle 3.plasser. I tillegg ble det 3 stafettgull og 1 stafettbronse. Med disse flotte resultatene, ble det norske laget kåret til årets Barentskampsvinnere!

Klikk på Continue reading » for bilder fra Barenstkampen 2011

Continue reading »

des 022011
 

Norge vant årets Barentskamp i Murmansk, 2. desember. Totalt har det blitt 9 individuelle gull, 8 individuelle sølv og 5 individuelle bronse. I tillegg til 3 stafettgull og en stafettbronse. Kjempeflott innsats av våres svømmere. Gratulere så mye alle sammen.

des 012011
 

Barentskampen 2011 arrangeres i Murmansk fredag 2.desember. Svømmere fra Norge, Sverige, Finland og Russland skal konkurrere om å bli beste nasjon. Følgende svømmere skal representere Norge: Daniel, Ina og Runar fra Tromsø, Maren Elise og Susann fra Setermoen, Karoline fra Harstad, Bitte og Kim fra Narvik, Christian og Martin fra Sortland, Bjørn fra Bodø, Tonje fra Lakselv og Sara fra Kirkenes.

Resultater fra Barentskampen vil bli publisert på hjemmesiden i etterkant av stevnet.

Vi ønsker svømmerne lykke til!

 

des 012011
 
Tromsø kommune er opptatt av å drifte idrettsanleggene i kommunen billigst mulig. Dette kommer oss til gode gjennom å slippe å betale for treningstid. Den billige driften betyr blant annet at det ikke er personale til stede i svømmehallen, og at adgangen til lokalene styres gjennom låsing av dører og videoovervåking. For å unngå tyveri og hærverk skal dørene være stengt.

For Stakkevollan betyr dette at dørene (ytterdør og garderobe) skal være stengt hvis ikke annet er avtalt. Dette betyr at det ikke er lov å legge matter og lignende i døråpningen for å holde den åpen. Hvis kommunen finner åpne dører vil det koste klubben ca 1000,- pr gang. Tromsø Svømmeklubb vil gjøre vedkommende som sørger for å holde døren åpen, økonomisk ansvarlig for fakturaen fra kommunen, evt andre tap som følge av tyveri og hærverk.
Men klart at dere skal kunne komme på trening:

  • Det er nå avtalt med trenerne på alle parti at de stiller 15 minutter før trening nede i inngangspartiet og slipper svømmere og foreldre/foresatte inn. Alle bør utstyre seg med tlfnr til treneren i tilfelle de kommer for sent.
  • A- og B-partiet kan søke om å få nøkkelkort. Søknaden med begrunnelse sendes Marianne Tollefsen marianne.tollefsen@c2i.net
Dette vil gjelde fra dags dato. Vennlig hilsen Tromsø Svømmeklubb
Tweeter button Facebook button