jun 202011
 

Følgende svømmere reiser til Calella, Spania på NM-leir mandag 21.06: Ina Kvenshagen Gimse, Hanne Lockertsen, John Lekhmus, Sophia Broberg Skeltved og Runar Borgen. Vi ønsker dem lykke til med treningen og ser fram til NM langbane i Drammen 9. juli.

jun 062011
 

Torsdag 9.juni er det  siste sonesvøm for sesongen med bryst og rygg, dessuten utdeling av pokaler for de som har vært med på 5 eller flere stevner. Sted: Stakkevollan svømmehall. Registrering fra 17.30 og det koster 30,- for å delta. Diplomer fra Klubbmesterskapet til TSK i helgen, deles ut under sonesvøm.

jun 032011
 

Dommerutvalget i Troms svømmekrets avholder dommersamling i Tromsø, Tirsdag 7. Juni 2011 kl. 1900 -2130. Sted: Nav Troms, Strandgt. 41, 4.etasje (Postbygget). Det er ønskelig å vite hvor mange som kommer. Påmeldingsfrist søndag 5. juni kl. 22.00, se invitasjon: Dommersamling Tromsø Juni 2011

jun 022011
 

Det er med glede vi registrerer at ved utgangen av maimåned, har TSK over 100 personer som har registrert sitt tippekort hos Norsk Tipping og med TSK som grasrotandelmottaker.

Siden grasrotandelen ble opprettet har TSK tjent kr. 46 000,- på denne ordningen. Disse pengene brukes direkte til aktiviteter i klubben. Våre svømmere får delta på stevner og treningsleirer med lavere egenandel.

Vårt mål er at enda flere tippere skal registrere sitt tippekort med Tromsø svømmeklubb som grasrotandelmottaker. Hver med og støtt Tromsø svømmeklubb med å registrere ditt tippekort neste gang du tipper. Her finner du mer informasjon om hvordan du går frem. TSK takker for din støtte!

jun 012011
 

OPPDATERT: epost sendt ut 25.05.11 med påmelding til helgeleir.

Styret i Tromsø Svømmeklubb har den glede å invitere alle svømmere og medlemmer til helgeleir i Stakkevollan Svømmehall 4. – 5. juni der vi skal ha det gøy sammen. Sett av helgene allerede nå. Det er sendt ut epost til alle medlemmene med program for helgen. Har du ikke fått epost, send en epost til larsgimse@gmail.com Det vil være nødvendig å melde seg på, men det kommer vi tilbake til.
-Oddmund Klæboe

Tweeter button Facebook button