mai 142011
 

17.mai nærmer seg med korpsmusikk og tog. For mange av byens borgere er Borgertoget den største begivenheten på selve nasjonaldagen. Defor oppfordrer TSK alle svømmere, foresatte, styret og medlemmer til å gå i Borgertoget. Det er oppmøte ved Kongsbakken kl. 1600. Se etter klubbfanen. Ha på deg klubbklær eller festklær, men det viktigste er at du stiller! Toget går fra Kongsbakken kl. 1630.

mai 062011
 

Nå våres det i byen, og det er på tide med Tromsø Svømmeklubbs årlige innsats for å få fine parker og grøntarealer i byen vår. Tromsø kommune har gitt oss oppdraget, og vil ha det meste gjort før 17.mai. Det er dessverre kort frist, men våren kommer fort her i byen.

Vi oppfordrer alle medlemmene og foreldre/foresatte på A,B,C og D-partiet til å stille på dugnadene. Det er et viktig bidrag til klubbens økonomi og halvparten av pengene går tilbake til dugnadsdeltakerne. Det noteres hvem som er tilstede og det blir beregnet en dugnadsandel ut i fra hvor mange personer hver svømmer har med seg. Dette kan brukes til fratrekk på egenandeler til stevner og treningsavgift.
 
Vi har satt opp følgende plan:
Kongsparken: mandag 9.mai kl. 18.00. Oppmøte meldes ved ankomst til Merete Kristiansen
Steenparken, Rådsstua og St.Hanshaugen: onsdag 11.mai kl.18.00. Oppmøteplass: St.Hanshaugen. Oppmøte meldes ved ankomst til Oddmund Klæboe.
Tromsdal kirke, Alfred Hansen og deler av Skogsparken: søndag.15.mai kl.17.00. Oppmøteplass: Tromsdalen kirke. Oppmøte meldes ved ankomst til Merete Kristiansen.
 
Hansjordnesbukta tas etter 17.mai på grunn av at det ligger mye snø der ennå.

Alle oppfordres til å ta med seg rake, spade og kost i og med at det kanskje ikke er nok til hver av det kommunen stiller med – da går det også fortere. Det er også lurt å ta med arbeidstøy og hansker.
Hvis hver enkelt også tar med seg litt å drikke og noe atttåt, så kan dette bli årets hyggeligste småjobb. Vi pynter byen til 17.mai og får atpåtil betalt for det.
 
Vennlig hilsen
Tromsø Svømmeklubb
Oddmund Klæboe

mai 032011
 
Minner om Sonesvøm førstkommende torsdag 19.mai.
Nå ser vi endelig slutten av en lang rehabiliteringsperiode for svømmehallen, og har satt datoer for de to siste stevnene. Det er beklagelig at vi ikke blir ferdig før i juni, men vi håper det vil passe for alle. Vi har ikke lyst til å kutte noen av stevnene.

 

19.mai: Crawl og butterfly. Arr. Kvaløya/TSS
9.juni: Bryst og rygg. Arr.TSK  Pokalutdeling for deltakelse i 5 eller flere stevner i sesongen.
Tweeter button Facebook button