apr 192011
 

Styret i Tromsø Svømmeklubb inviterer til medlemsmøte tirsdag 26.april kl 19.00 i møtelokaler NAV Troms, Strandgt.41, 4.etg.(Postbygget). (NB: kort frist)

Sak: Prosjekt Idrettsbyen Tromsø

Styret i Tromsø Svømmeklubb ønsker at alle medlemmene skal få mulighet til å bli orientert om dette store idrettsprosjektet i byen vår. Vi har derfor invitert Rune Kufaas som vil presentere prosjektet som bl.a. omfatter et 50-meters svømmeanlegg. Etter presentasjonen vil det være anledning til spørsmål og diskusjon. Per Rune Eknes fra Svømmeforbundet vil også delta.

apr 152011
 

Tromsø Svømmeklubb skal sende 15 svømmere til oppstartsleir i Boden i tidsrommet 5.-14. august. Målgruppen for leiren er først og fremst B og C-parti, men også svømmere fra A-partiet kan melde seg på. Eksakt pris er ennå ikke fastsatt, men vil ligge på ca 2500,-. Reiseutgifter til Boden vil komme i tillegg. For at leiren skal kunne gjennomføres, er det en forutsetning at foreldre blant svømmerne planlegger turen og er reiseledere.

Det er behov for to reiseledere og vi ber om at de som er interessert melder fra om dette ved påmelding. Påmeldingen er bindende og må skje innen 15.april til oddkl24@gmail.com

Hvis det melder seg flere enn 15, vil trenerne plukke ut deltakerne etter oppmøte på treningene og motivasjon. (Bildet er hentet fra boka – “Svømmeleir i Boden 2010” – se den HER

apr 042011
 

Sonesvøm kommende torsdag, 7. april, avlyses på grunn av forholdene i forbindelse med byggearbeidet som pågår i svømmehallen. Vi satser på nye datoer for sonesvøm når arbeidet er ferdig. Ny datoer for sonesvøm blir annonsert på hjemmesiden.

Tweeter button Facebook button