Svømmekurs

 

Norges svømmeskole

Tromsø svømmeklubb arrangerer en rekke svømmekurs i løpet av sesongen som varer fra august til juni. Vi følger retningslinjene til Norges svømmeskole/Norges svømmeforbund for våre svømmekurs. Det kan dessverre være noe ventetid for å delta på kursene, men vi jobber kontinuerlig for å kutte ned på ventetiden. Det kan derfor være at du må sette barnet ditt på venteliste, les neste avsnitt hvis du ønsker mer info om dette. Sett kun barnet ditt inn på ventelisten til kurset som passer for nettopp ditt barn.

NB! Før du melder barnet ditt på kurs bør du gjøre en vurdering av hva slags nivå barnet skal gå på. Nivåvelgeren finner du lengre ned på siden. Finn nivået som passer ditt barn, og trykk på linken for kurset som er anbefalt for ditt barn. Det anbefales også å sjekke om vi har tilgjengelige kursplasser da det kan ligge ledige kursplasser tilgjengelig, trykk på linken for å sjekk dette http://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=45

TSK arrangerer også voksenkurs og ungdomskurs med jevne mellomrom, meld deg på ventelisten og beskriv ditt nivå, så tar vi kontakt. Ventelister for disse kursene finner du ved å trykke på voksenkurs eller ungdomskurs. Vi har i den siste tiden opprettet mulighet til å ha privattimer 1-1, mer info om dette finnes her.

Vi har også et allsidighetstilbud i vann, hvor det er fokus på vannaktiviteter og lek i vann, ikke bare svømming. For mer info om dette, trykk på linken Vill-i-vann

Vi benytter nettportalen www.tryggivann.no til påmelding og administrering av våre svømmekurs. Dette betyr at du må opprette en brukerkonto her før du kan melde deg på ventelisten. Du kommer til nettsiden ved å trykke på symbolet under.

Etter å ha logget deg inn som ny bruker, kan du deretter melde deg på kurs eller venteliste. Vi anbefaler først at du benytter deg av nivåvelgeren lengre ned på siden, da det gjør det enklere å treffe på hvilket nivå barnet ditt skal gå på. Ventelisten til Tromsø svømmeklubb finner du ved å trykke på lenken i nivåvelgeren.

Hvis det er noen spørsmål/problemer med å få dette til, send en e-post til tskkurs@gmail.com så vil vi ta kontakt.

Under finner du en nivåvelger som kan hjelpe dere å velge riktig nivå:

Svar på spørsmålene under for å få hjelp til å velge riktig kursnivå.

1. Er barnet skeptisk til vann og/eller tåler ikke vann i ansiktet?
Ja: Meld på Vannmerket
Nei: Videre til neste spørsmål
2. Er barnet komfortabelt med å ha hodet under vann uten svømmebriller?
Nei: Meld på Hvalmerket
Ja: Videre til neste spørsmål
3. Kan barnet hente gjenstand på 1m dypt vann uten svømmebriller? Hopper fra bassengkanten alene?
Nei: Meld på Hvalmerket
Ja: Videre til neste spørsmål
4. Kan barnet flyte på mage og rygg uten hjelp i minst 15 sek (med ørene under vann uansett posisjon)?
Nei: Meld på Skilpaddemerket
Ja: Videre til neste spørsmål
5. Kan barnet svømme crawl beinspark på mage og rygg over 10 m uten hjelp?
Nei: Meld på Pingvinmerket
Ja: Videre til neste spørsmål
6. Kan barnet svømme 15 m crawl og 15 m ryggcrawl?
Nei: Meld på Selungemerket
Ja: Videre til neste spørsmål
7. Kan barnet svømme 25 m crawl med pust på siden, 25 m ryggcrawl og stupe?
Nei: Meld på Selmerket
Ja: Videre til neste spørsmål
8. Kan barnet svømme 25 m bryst med pust på hvert tak og korrekte beinspark?
Nei: Meld på Sjøløvemerket
Ja: Videre til neste spørsmål
9. Kan barnet svømme 15 m butterfly og 8 m butterflykick under vann?
Nei: Meld på Delfingruppen 
Ja: Videre til neste spørsmål
10. Kan barnet svømme 100 m medley med starter og vendinger?
Nei: Meld på Haigruppen
Ja: Ta kontakt med klubben for mer info

Tromsø svømmeklubb følger opp ventelistene slik at når det er din tur vil du få tilbud om plass. Gamle kursmedlemmer prioriteres først. Nye kommer inn i forhold til tidspunktet de har registrert seg på ventelisten.

Alle som får plass på svømmekurs får mail om oppstarten for det kurset den enkelte er påmeldt. De som ikke får plass i første omgang slettes ikke av ventelisten og vil få ny sjanse neste gang det settes opp kurs. Vi forsøker kontinuerlig å få satt opp ekstra kurs i håp om raskest mulig å kunne gi flest mulig et godt trenings- og svømmeopplæringstilbud.

For tiden er kursavgiften 1300 kr. pr. kurs for begynnerkurs (vann-selunge) og 1500 kr. pr. kurs for videregående (sel-sjøløve) eksklusivt medlemskap i TSK ved første kurspåmelding pr. kalenderår. Medlemskontingenten er på kr.100. Når to eller flere søsken går på kurs får en av de 30 % rabatt på kurset, men medlemskapet i klubben er fortsatt på kr. 100. Kurset betales via nettbetaling når du har tatt i mot kursplass. Søskenmoderasjonen gjelder ikke på tvers av avdelingene, altså vil ikke en familie med ett barn i ett treningsparti og ett på kurs få moderasjon.

 Posted by at 19:45
Tweeter button Facebook button