mar 132020
 

Alle aktiviteter avlyst på ubestemt tid.

Med bakgrunn i Folkehelseinstituttet (FHI) sine råd og anbefalinger knyttet til håndtering av koronaviruset, samt føringer fra Norges Svømmeforbund/NIF og Tromsø Kommune, har Tromsø Svømmeklubb besluttet å avlyse all aktivitet på ubestemt tid.
Dette gjør vi for å begrense smitterisiko. Vi følger FHI sine råd og anbefalinger fortløpende, og kommer tilbake med mer informasjon på et senere tidspunkt. Alle treninger og kurs utgår derfor på ubestemt tid.

Vi oppfordrer samtidig alle aktive om å bidra stort med egentrening for egen del. Gjerne forespør hovedtrener / din trener (i treningstiden) om plan for egentrening.

Administrasjonen vil for det meste sitte på hjemmekontor, ønskes det kontakt benyttes det mail og telefon.

Ta vare på hverandre.

Mvh Styret og administrasjon

Tweeter button Facebook button