des 172018
 

Tromsø svømmeklubb er i god utvikling, og for å fortsette denne trenger vi flere dyktige instruktører til vår svømmeskole. I den forbindelse arrangerer vi nybegynner instruktørkurs i januar, nærmere bestemt 20. og 21. januar. Alle som er født 2004 og tidligere vil kunne delta på dette kurset og dermed få seg betalt jobb som instruktør ved vår svømmeskole. Kurset koster 1550 kr, men denne avgiften vil instruktøren kunne kreve tilbake etter ett år i jobb hos oss. Det er ikke noe krav om å svømme fort eller ha vært/være på et høyt nivå som svømmer, men du må kunne få godkjent livredningsprøve. Alle som skal begynne i jobb hos oss må kunne fremvise politiattest uten merknader.

Info om vår svømmeskole pr desember 2018:
Vi har i dag kurs mandag, onsdag og søndager. Vi har også ulike kurs/arrangementer i ferier og det er dermed gode mulighet for å få jobb også da. Vi ser hele tiden på muligheter for å øke vårt kurstilbud, både på dagtid/ettermiddag og hverdag/helg.

Skulle dette være interessant eller du ha noen spørsmål kan Magnus kontakes på tromsoswimclub@gmail.com.

Det er også mulig å melde seg på instruktørkurset allerede i dag: https://mi.nif.no/Event#2131996-010