mar 012012
 


Her kommer et lite reisebrev fra Berlin. (klikk på bildene for større utgave)

Vi ankom denne historiske byen i går formiddag. Reisen gikk knirkefritt, til tross for et litt forsinket fly fra Tromsø. Dagen i går gikk med til innsjekking på hotellet, trening og shopping/sightseeing på Alexanderplatz.

I dag stod vi opp og spiste frokost, for så å dra i svømmehallen og trene. Anlegget er veldig fint, og det er bra å få svømt litt på langbane før stevnet begynner i morgen. Etter treningen dro vi med en stor del av svømmerne på sightseeing i storbyen. Først gikk turen innom Brandenburger Tor. Her traff vi på Darth Vader, og svømmerne fikk utfordret han. Deretter fikk vi sett Reichstag, eller Riksdagen som det heter på norsk.

Her ser vi hele den flotte gjengen foran Reichstag. Her følger flere bilder fra dagens sightseeing.
I morgen braker det løs med konkurranser. Vi gleder oss, og tror det kan bli noen spennende dager!
Svømmehilsen fra Andrè og resten av gjengen!
Tweeter button Facebook button