nov 242011
 

Da var TSK svømmerne godt igang med NM jr. i Pirbadet, Trondheim. Først ute var Daniel med 50m bryst. Han svømte inn på ny pers, med tiden 30.08. Det holdt til  7. beste tid til finalen. Neste svømmer ut var Ina  med 50m rygg. Hun svømte inn på ny pers, med tiden 30.23. Det holdt til 6. beste tid til finalen og ny klubbrekord. Så var det Runar sin tur med 200m rygg. Han svømte inn på ny pers, med tiden 2.04.99. Det holdt til 5. beste tid til finalen. Denne tiden er også ny nordnorsk senior/junior rekord og samtidig ny klubbrekord.

Etter Runar var det Sophia sin tur i vannet med 200m bryst. Hun svømte inn på ny pers, med tiden 2.37.51. Det holdt til en 6. beste tid til finalen og ny klubbrekord. Sist ut i formiddags økta, torsdag, var Daniel og Runar med 50m butterfly. Daniel svømte inn på tangering av pers, med tiden 27.43. Runar svømte inn på ny pers, med tiden 25.45. Det holdt til 3. beste tid til finalen og ny nordnorsk junior rekord.

Dette lover veldig godt for finaleøkta torsdag ettermiddag, som starter kl. 17.00 – http://livetiming.medley.no/lt/?stevnenr=1256 – Følg med, det blir spennende.

Tweeter button Facebook button