nov 192019
 

Vi starter ny runde med svømmekurs fra og med uke 47. Denne runden har 5 ganger før jul og 5 ganger etter jul. Oppstart mandag, tirsdag og torsdag.

Mange fulle kurs, men vi har ledige plasser både for ungdom og barn på ulike nivåer. Tilgjengelige plasser finner du her:
https://tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=45

Om du er usikker på hvilket nivå du bør velge, sjekk vår nivåvelger: http://www.tsk-swimclub.no/?page_id=199

Vi håper å se deg på svømmekurs 🙂

nov 062019
 

Denne torsdagen er det bryst og rygg som er på programmet!

Husk at det kun skal meldes på en øvelse fra hver svømmeart, og at man følger utviklingen på diplomet. Er det første gang man deltar, begynner man med 25 meter.

Påmeldingsfrist er mandag 18. november 20.00.

Påmelding denne gangen gjøres kun gjennom Rubic, for å slippe ekstra administrasjon på selve arrangementsdagen. Da kan vi stedet jobbe med å få ett best mulig arrangement på selve dagen 🙂

Påmeldingen finner dere her: https://app.rubic.no/Public/Events/546
Man trenger ikke være medlem av Tromsø svømmeklubb (for eksterne) selv om man ønsker å melde seg på. Det eneste man må ha er en bruker i Rubic for å melde seg på, noe man fikser ved påmelding
Påmeldingen slettes etter 2 timer hvis man ikke har betalt.

Det er mulig å være i konkurransebassenget for oppvarming og lignende fra 17.30. Det vil ikke være anledning til å bruke badelandet, skal man gjøre dette må man betale inngang. Hvis man ikke har adgangsbånd får man dette fra 17.15 på stevnedagen.

Stevnestart er 18.00 og vi er stort sett ferdig mellom 19.30 og 20.00.
Tribunen er selvsagt åpen til dette arrangementet 🙂

Trenerne fra treningsgruppene følger opp utøverne fra deres grupper. Denne dagen er det ikke ordinære treninger for D,E1/E2, hai, delfin 1/2 og ungdomsgruppen, disse utgår på grunn av sonesvøm.

Vi trenger frivillige til å være tidtakere under arrangementet. Ta kontakt med Line Bøe Setså (linebs82@gmail.com) hvis du kan bidra.

Håper å se mange ivrige barn i Tromsøbadet denne dagen 🙂

Tweeter button Facebook button