jan 222013
 

Etter helgas Ishavssvøm med mange konkurranseløp og mye inn- og utsvømming, er det greit å restituere til nye økter. 20 talentfulle svømmere stilte til dagens økt med ski på beina. Det kan meldes om mye knall og fall og et supert humør 🙂 Det ble tilsammen en økt på ca. 90 minutter rolig skigåing. Svømmerne er nå  klare til ny treningsuke!

Håper treningen for våre svømmevenner går fint! –André

des 202012
 

Julen er en fin tid for å ta vare på treningskamerater og pleie det sosiale i treningsgruppa. Noen svømmeklubber tenner lys, spiser pepperkake og drikker gløgg på juleavslutningen og koser seg i rolige omgivelser.

I Tromsø svømmeklubb derimot, får vi John Lekhmus til å kjøre beinhard styrke til tårene spretter, morsom stafett med kjekt, julebrus og klementiner til svømmerne kaster opp! Fantastisk innsats! 🙂

Alle fra A- & B-partiet ved Tromsø svømmeklubb ønsker alle svømmevenner god jul og godt nyttår!

–André

aug 082012
 

Hei!

Vi er nå kommet halvveis i årets oppstartsleir i Boden. Leiren startet forholdsvis rolig, men har hatt en gradvis økning i treningsmengde. For de som er i A-leiren (Amalie, Anne Sofie, Eric, Kristian, Louise, Marius, Tarjei og Vilde) har det de to siste dagene vært tre treningsøkter. Dette merkes i musklatur, matinntak og søvnbehov. Cecilie, Helena og Malene er i B-leiren og følger et B+ program med to treningsøkter hver dag. For A-leiren er det vekking kl. 7 og for B-leiren er det vekking kl. 8. Første svømmeøkt for A er kl. 0830 og for B kl. 1030. André rapporterer at det vises hvem det er som har holdt formen vedlike i sommer.

Reisen gikk utrolig fort og smertefritt. Svømmerne satt samlet og tiden gikk med til å prate, spille kort og se film. Matpakkene ble spist og humøret var på topp.

Vi ankom leiren kl. 22 på fredagskvelden. Da var svømmerne fordelt på hytter av leirsjefene. Det var ikke alle som var like fornøyd med romkameratene og innen søndagskvelden var det gjort noen omrokkeringer og smilene kom på plass hos alle.

Det virker som alle svømmerne trives. De står opp, spiser frokost og går på trening. TSKerne er ikke de ivrigste grøtspiserne, men det er brødmat på alle hyttene så de får i seg en solid frokost før trening. Etter første treningsøkt er det frukt og for A-leiren basis før lunsjen serveres kl. 12 og 12.30. De fyller på med brødmat eller frukt før neste økt som er kl. 16. Da er det basis/landtrening for B-leiren og bassengtrening for A-leiren. Etter trening er det frukt eller yoghurt før alle spiser middag kl. 1830.  Etter middag er det Dollarstore tid, Bodens mest besøkte butikk blant svømmerne, her har de absolutt alt til en billig penge.

Litt småskader og sykdom har vi hatt, men ikke verre enn at de kan behandles av oss i leiren. Såre ører, tette neser, vonde skulder og ben. Noe skyldes bassenget og treningene, andre er kommet pga lek. Men hvile, en klem og et plaster eller annen medisin kan gjøre underverk.

Det legges ut litt bilder på TSK sin hjemmeside og Facebook + små rapporter. I tillegg legges det ut bilder på facebooksiden som heter Svømmeleir i Boden Nord-Sverige. Hvis du ikke har tilgang til denne og er min Facebookvenn, kan jeg legge deg til siden. Gi meg et hint.

For de som var bekymret for årets Boden t-skjorter, så var Audun i Boden noen dager. Han hadde selvfølgelig med seg et kamera eller tre og sa ja til å ta årets Bodenbilder. Det satses på at årets og fjorårets t-skjorter deles ut på et av høstens stevner.

Om dere ikke hører fra deres håpefulle så ikke ta det tungt. De smiler, trener og noen flørter. Med andre ord – alt er normalt!

For de som er interessert i været så har vi hatt sol og godt vær fra lørdag til mandag. Tirsdag ble det mer overskyet og på onsdag kom det en iskald vind og bassengtreningen måtte tas innendørs i Nordpolen. Den iskalde nordavinden har gitt seg og sola titter fram. Vi håper på varmere vær i morgen slik at kinnene og skuldrene kan få enda mer farge.

Svømmehilsen fra alle oss i Boden!
Kari-Anne

mar 012012
 


Her kommer et lite reisebrev fra Berlin. (klikk på bildene for større utgave)

Vi ankom denne historiske byen i går formiddag. Reisen gikk knirkefritt, til tross for et litt forsinket fly fra Tromsø. Dagen i går gikk med til innsjekking på hotellet, trening og shopping/sightseeing på Alexanderplatz.

I dag stod vi opp og spiste frokost, for så å dra i svømmehallen og trene. Anlegget er veldig fint, og det er bra å få svømt litt på langbane før stevnet begynner i morgen. Etter treningen dro vi med en stor del av svømmerne på sightseeing i storbyen. Først gikk turen innom Brandenburger Tor. Her traff vi på Darth Vader, og svømmerne fikk utfordret han. Deretter fikk vi sett Reichstag, eller Riksdagen som det heter på norsk.

Her ser vi hele den flotte gjengen foran Reichstag. Her følger flere bilder fra dagens sightseeing.
I morgen braker det løs med konkurranser. Vi gleder oss, og tror det kan bli noen spennende dager!
Svømmehilsen fra Andrè og resten av gjengen!
jun 012011
 

OPPDATERT: epost sendt ut 25.05.11 med påmelding til helgeleir.

Styret i Tromsø Svømmeklubb har den glede å invitere alle svømmere og medlemmer til helgeleir i Stakkevollan Svømmehall 4. – 5. juni der vi skal ha det gøy sammen. Sett av helgene allerede nå. Det er sendt ut epost til alle medlemmene med program for helgen. Har du ikke fått epost, send en epost til larsgimse@gmail.com Det vil være nødvendig å melde seg på, men det kommer vi tilbake til.
-Oddmund Klæboe

Tweeter button Facebook button